Kamile eskolako jaialdian - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Egun gutxi barru, Kamile eta bere lagunek eskolako jaialdia egin behar dute. Egun handia iritsi bitartean, eskainiko duten ikuskizuna prestatzen ari dira eskolan. Baina Kamile urduri dago beste umeen gurasoen aurrean ere agertu behar duelako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Eskolak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur-jolasak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura