Kamile eskolako jaialdian / [testua] Nancy Delvaux ; [ilustratzailea] Aline de Pétigny ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2012)
Egun gutxi barru, Kamile eta bere lagunek eskolako jaialdia egin behar dute. Egun handia iritsi bitartean, eskainiko duten ikuskizuna prestatzen ari dira eskolan. Baina Kamile urduri dago beste umeen gurasoen aurrean ere agertu behar duelako.