Kamile oporretara doa - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Egun handia iritsi da. Dena prest dago oporretara joateko eta Kamile poz-pozik dago. Kamileren lagunek uste dute oporretara kotxez, trenez edo hegazkinez joan daitekeela bakarrik, baina Kamilek erakutsiko die bidaiatzeko modu originalagoak badaudela
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Oporrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura