Kamile pottoka gainean - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Kamilek aspalditik egin nahi zuen gauza bat egin behar du gaur: benetako pottoka baten gainean ibili! Eta asko disfrutatuko du amatxok eta aitatxok egindako opari berezi honekin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zaldiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak