Kamile pottoka gainean / [testua] Nancy Delvaux ; [ilustratzailea] Aline de Pétigny ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2012)
Kamilek aspalditik egin nahi zuen gauza bat egin behar du gaur: benetako pottoka baten gainean ibili! Eta asko disfrutatuko du amatxok eta aitatxok egindako opari berezi honekin.