Kamile eta gaueko amesgaiztoa - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Kamile bat-batean esnatu da. Logela oso ilun dago eta bihotza azkar-azkar taupaka sentitu du; izututa, gogor besarkatu du hartz txikia. Amari eta aitari deitu die oihuka eta negarrez aldi berean. Azkenean, gurasoen laguntzarekin, Kamilek iluntasunari dion beldurra gaindituko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura