Kamile eta gaueko amesgaiztoa / [testua] Nancy Delvaux ; [ilustratzailea] Aline de Pétigny ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2012)
Kamile bat-batean esnatu da. Logela oso ilun dago eta bihotza azkar-azkar taupaka sentitu du; izututa, gogor besarkatu du hartz txikia. Amari eta aitari deitu die oihuka eta negarrez aldi berean. Azkenean, gurasoen laguntzarekin, Kamilek iluntasunari dion beldurra gaindituko du.