Kulun-kuttunak - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda; Alonso, Aitziber (Berriozar : Denonartean, 2016)
Lotarako olerki-kantak haur txikientzat, album ilustratu formatuan. Labayru Fundazioko Ahozko Artxibotik jaso dira bertsio originalak eta horietatik abiatuta sortu dira testu berriak.
5-7 urte (urdina)
Keywords: Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura