Kulun-kuttunak / [testua] Yolanda Arrieta ; [ilustrazioak] Aitziber Alonso - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Denonartean, 2016)
Lotarako olerki-kantak haur txikientzat, album ilustratu formatuan. Labayru Fundazioko Ahozko Artxibotik jaso dira bertsio originalak eta horietatik abiatuta sortu dira testu berriak.