Ur : erori nahi ez zuen euri tanta : ipuina eta antzerkia / [testua] Juan Kruz Igerabide - Igerabide, Juan Kruz (Denonartean, 2016)
Oraingo honetan, "Ur: erori nahi ez zuen tanta" ipuinarekin batera, antzerkirako egokitzapen xume bat daukazu eskura, nahi baduzu etxean antzeztu familiarekin, nahi baduzu eskolan antzeztu zure lagunekin, nahi baduzu liburutegian antzeztu beste irakule batzuekin. Hiru proposamen dituzu bertan: txotxongiloak, itzal-antzerkia eta antzezleek egitekoa. Batez ere, ongi pasatzea da helburua, buruz antzeztuz edo irakurriz. Testua osatu dezakezu, edo soildu, edo zure hizketa modura egokitu. Materialak ere zure erara osatu, noski, honako hau proposamen bat baino ez da eta. Ur pozik jarriko da zurekin batera abentura honetan sartzean. Hortaz, hiru antzerki-proposamen eskola eta liburutegietarako.