Aukeratu gurekin / Elly van der Linden eta Suzanne Diederen ; [itzulpena, Leire Mendizabal (Saretik Hizkuntza Zerbitzuak)] - Linden, Elly van der (Niko eta Luzi (Ibaizabal), 2017)
Gaur, Nikok eta Luzik zeregi mordoa dute. Jantzi, jolas egin, bainatu, ohera joan... Horretarako, gauza mordoa beharko dute. Lagunduko diezu aukeratzen?