Ezagutu gurekin - Linden, Elly van der; Diederen, Suzanne; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Nikori eta Luziri planak elkarrekin egitea gustatzen zaie. Zoora, basora, parkera... joango dira, eta gauza mordoa ezagutuko dute. Nahi al duzu haiekin joan?
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura