Ezagutu gurekin / Elly van der Linden eta Suzanne Diederen ; [itzulpena, Leire Mendizabal (Saretik Hizkuntza Zerbitzuak)] - Linden, Elly van der (Niko eta Luzi (Ibaizabal), 2017)
Nikori eta Luziri planak elkarrekin egitea gustatzen zaie. Zoora, basora, parkera... joango dira, eta gauza mordoa ezagutuko dute. Nahi al duzu haiekin joan?