Kattalin sagu-ehiztaria - Soria de Carlos, Natalia; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2015)
Bazen aspaldi batean, arratoikari ona zen katemea. Arrain-merkatuan bizi zen, bertan sagu-ehizan aritzen zen.
3-5 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Katuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura