Kattalin sagu-ehiztaria / Natalia Soria de Carlos ; [itzulpena, Inma Errea Cleix] - Soria de Carlos, Natalia (Bazen behin... (Denonartean), 2015)
Bazen aspaldi batean, arratoikari ona zen katemea. Arrain-merkatuan bizi zen, bertan sagu-ehizan aritzen zen.