Arrarotz - Barandiaran, Gotzon; Redondo, Ainhoa (Berriozar : Denonartean, 2016)
Arraroa zen neska hura edo arrarotzat zuten, behinik behin, parean suertatzen zitzaion guztiari musu ematen ziolako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Askatasuna; Muxuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak