Arrarotz / [testua] Gotzon Barandiaran ; [ilustrazioak] Ainhoa Redondo - Barandiaran, Gotzon (Denonartean, 2016)
Arraroa zen neska hura edo arrarotzat zuten, behinik behin, parean suertatzen zitzaion guztiari musu ematen ziolako.