Luka eta denbora izozteko makina - Pascual Loyarte, Unai; Pascual Catalán, Luka; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2011)
Esnatu zenean, Lukaren begiek Unai osabak tripode eta guzti utzitako argazki-makinarekin egin zuten topo. Galderak egin beharrean, argazkiak egiten hasi zen, maite zituen objektu eta gauzak izozten. Horrela mamitu zen 4 urteko haur bat eta bere argazki-makina protagonista dituen ipuin hau.
25.or. akats bat: Denbora izozteko makina jarri beharrean, Makina izozteko denbora jartzen du
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Argazki-kamerak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura