Hibiscus - Sorin, Céline; Chauffrey, Célia; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2011)
Hibiscus beti sentitu da diferente. Maitatua, baina diferente. Triste dabil, ez baita beste kanguruak bezalakoa. Azkenik, amaren azalpenek eta Markoren maitasunak bere berezitasuna onartzen lagunduko diote
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak; Kanguruak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak