Hibiscus / testua, Céline Sorin ; marrazkiak, Célia Chauffrey ; [itzulpena, Inma Errea] - Sorin, Céline (Denonartean, 2011)
Hibiscus beti sentitu da diferente. Maitatua, baina diferente. Triste dabil, ez baita beste kanguruak bezalakoa. Azkenik, amaren azalpenek eta Markoren maitasunak bere berezitasuna onartzen lagunduko diote