Iparzuri - Gabantxo, Nerea; Sestorain, Joxemari (Berriozar : Denonartean, 2013)
Iparzuri kaxalotea urpeko izaki handiena eta zaharrena da. Medusekin burbuilak egitea eta laminekin jolastea atsegin du. Marinelen bizitza ere ez litzateke berdina izango haren laguntzarik gabe.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Marinelak; Baleak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak