Pirritx, Porrotx eta Marimotots. Badator korrika! - Amuriza, Miren; Tokero, Julen; Katxiporreta (Donostia : Elkar, 2016)
Basoari urtero-urtero iristen zaio udaberria; kukuak esnatu, elurrak urtu eta landareak loratzen direnean. Euskarari ostera, urte bitik behin; Korrikarekin batera. Milaka lagunek egiten dute arineketan, gau eta egun, Euskal Herri osoan zehar.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura