Pirritx, Porrotx eta Marimotots : ongi etorri Pupu eta Lore - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen; Katxiporreta (Donostia : Elkar, 2014)
Tiritatxo medikuarengana joan dira eta horrela jakin dute gure lagunek Pirritx haurdun dagoela, bi aldiz haurdun gainera. Aparailu baten laguntzarekin entzun ahal izan dituzte txikien bihotz-taupadak indartsu jotzen. Orain guztiak daude noiz jaioko diren zain. Prestaketa lan ugari egin beharko dituzte bien bitartean. Denen artean konponduko dira ezin hobe.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Pailazoak; Haurdunaldia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak