Pirritx, Porrotx eta Marimotots : ongi etorri Pupu eta Lore / [testua] Uxue Alberdi ; marrazkilaria, Julen Tokero - Alberdi, Uxue (Plaza-ipuinak, 2014)
Tiritatxo medikuarengana joan dira eta horrela jakin dute gure lagunek Pirritx haurdun dagoela, bi aldiz haurdun gainera. Aparailu baten laguntzarekin entzun ahal izan dituzte txikien bihotz-taupadak indartsu jotzen. Orain guztiak daude noiz jaioko diren zain. Prestaketa lan ugari egin beharko dituzte bien bitartean. Denen artean konponduko dira ezin hobe.