Arratoitzarraren madarikazioa - Johnson, Pete; Percival, Tom; Ibarluzea, Miren (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Ongi etorri Spook Schoolera buruan mamuak besterik ez dituzten ikastetxera! Charliek gogoko du mamu izatea, eta irrikan dago Spook Squad brigadaren hurrengo misioa noiz iritsiko. Ikerketa korapilatsua izango da, baina! Arratoitzar bat agertzen zaio mutiko bati Lur planetan. Arratoitzarra piztia ikaragarria da, zaldi baten besteko tamaina har dezakeena. Charliek eta bere lagun onenak, Lewisek, arratoitzarraren mugak zein diren ikertu beharko dute, hura geldiarazteko... Baina ezusteko beldurgarria izango dute!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Curse of the Rat-beast
Keywords: Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura