Momiaren bihotza / [testua] Tommy Donbavand ; Regina Larrucearen itzulpena - Donbavand, Tommy (Scream street (Desclee de Brouwer), 2012)
Scream Streeteko etengabeko iluntasunean murgilduta dago aspalditik, eta egoera are gehiago ilunduko da milioika armiarmak ihes egin eta kale osoa sare itogarriekin estaltzen dutenean. Luke, Resus eta Kleo hirugarren erlikiaren bila abiatuko dira -antzinako momia baten bihotza-, baina zomorro zantarren kontra borrokatu beharko dute, eta, gainera, Otto jaunak bidea etengabe oztopatu nahi diela dirudi.