Sorginaren odola - Donbavand, Tommy; Larruzea, Regina (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2011)
Scream Street inbaditu egin dute arratoi-banpiro batzuek. Luke, Resus eta Kleo bigarren erlikiaren bila abiatu dira, sorgin-odolez betetako anpulu bat, hain zuzen. Baina oztopo batzuk aurkituko dituzte: Otto Handiputz gaiztoak odol-hornidura eten egin du; gero, arratoi-banpiro mordo batek ihes egin du, eta, orain, Scream Streeteko biztanle guztiak banpiro-energiaz kutsatu dira! Lukek eta haren lagunek erabaki bat hartu beharko dute: erlikia aurkitu ala Scream Streeteko biztanleak salbatu...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Blood of the witch
Keywords: Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura