Banpiroaren letagina - Donbavand, Tommy; Larruzea, Regina (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2011)
Luke Watson gizotso bat da, nahi ez badu ere. Gainera, Scream Streetera iritsi den azken munstroa ere bera da... Scream Streeten lagun berriak egingo ditu: Resus Negatibo (banpiro izan nahi duen mutiko bat) eta Kleo Farr (momia mari-mutila). Scream Street Lukerentzat bizileku ezin hobea izan liteke, baina arazo txiki bat dago: Lukeren gurasoak erabat izututa daude auzokideengatik. Lukek, gurasoak beldurrez hil baino lehen, benetako mundura itzultzeko atea ireki nahi du. Resus eta Kleo gai izango al dira Lukeri atea garaiz irekitzen laguntzeko?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Blood of the witch
Keywords: Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura