Behinola : haur eta gazte literatura aldizkaria 40. zenbakia - Luki Albisua, Miriam; Agiriano, Asun; Galtzagorri Elkartea (Donostia : Galtzagorri Elkartea, 2019)
Irakasleen prestakuntzarako aldizkaria da, haur eta gazte literaturaren ingurukoa.
Hitzaurrea Elkarrizketa:Lucas Ramada Prieto Galtzagorri albiste:*HGLko formazio literarioa EHUn*IKUSI-MIKUSI lehenengo EHGLren azoka egingo dugu Saran*Gure literatura nazioarteko hamaika erakusleihotan Sormenez: Txabi Arnal eta Idoia Beratarbide Lau eskutara:*Etxe honetan: algoritmoa, egunerokoak eta umorea*Lan handi bat: lau eskutara Iruzkinak Liburu Kuttuna: Anjel Lertxundi Gomendioa:Hedoi Etxarte Denbora-pasa:Jon Saenz del Castillo Kolaboratzaileak
2019/11/06
2019/12/02
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2019/12/02
Keywords: Haur eta gazte literatura -- Aldizkariak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak