Txiribitak : bizitza pizten duten istorioak - Andraka Ibargaray, Gorka; Sáez Morquecho, Cristina; Unamuno, Mario (Madril : Libros en Acción, 2019)
Munduko bazter askotatik jasotako istorioak biltzen ditu liburu honek: Mexiko, Maroko, Brasil, Bolivia, Euskal Herria, Italia... 72 kontakizun dira denera, Cristina Saezen irudiekin jantzita datozenak.
Keywords: Helduentzako Literatura