Txiribitak : bizitza pizten duten istorioak / testuak, Gorka Andraka Ibargaray ; ilustrazioak, Cristina Sáez Morquecho ; itzulpena, Mario Unamuno Plazaola - Andraka Ibargaray, Gorka (Prosépica (Libros en Acción), 2019)
Munduko bazter askotatik jasotako istorioak biltzen ditu liburu honek: Mexiko, Maroko, Brasil, Bolivia, Euskal Herria, Italia... 72 kontakizun dira denera, Cristina Saezen irudiekin jantzita datozenak.