Emakumeak historian : mujeres de Vasconia, Navarra, Euskal Herria - Nabarralde Fundazioa (Iruñea : Nabarralde, 2019)
Hainbat egilek jasotzen dute Euskal Herriko emakume nagusienen historia, besteak beste: Akitaniako Alienor; Katalina Erausokoa; Marie, saratar deportatua; 1813ko abuztuak 31, Donostia eta emakumeak; ikastolen sorrerako emakumeak; edota Alava sareko emakumeak.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Emakumeak -- Euskal Herria -- Historia; Monografiak