Muga barik pentsatu (ikaslearen liburua 1A, 1. sehilekoa) : Matematika Singapur Metodoa - Ho Kheong, Fong; Ramakrishnan, Chelvi; Lau Pui Wah, Bernice ([Singapur] : Marshall Cavendish Education, 2018)
Marshall Cavendishen "Muga barik pentsatu - Matematika Singapur Metodoa", "My Pals Are Here!" jatorrizko sailaren gaztelaniazko itzulpena, mundu mailan ezaguna den eta herrialde honetako ikastetxe gehienek erabilia den programa da. Marshall Cavendishek argitaratutako Matematika programei esker, Singapurreko nazioarteko azterketetako emaitza 1995etik mailarik gorenean sendo mantentzen da. Lan hau urte askotako ikerketaren eta ikasgelan irakasleek eta ikasleek hausnarketan eta praktikan oinarritutako feedback-aren emaitza baino ez da.
2018/06/15
2018/06/15
LMH, 1. maiIa
2018/06/15
Keywords: Singapur metodoa (Matematika); Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak