Baserria - Cartwright, Amy (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2019)
Apar-gomazko liburu honekin etxeko txikienek jolastuz ikasiko dute baserrien inguruan. Leku guztietara eraman ahal izango dute liburu dibertigarri hau.
Datuak azaletik hartuak
0-4 urte (urdina)
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Baserriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura