Baserria / [irudiak, Amy Cartwright] - Cartwright, Amy (Irudi-bilduma (Ballon), 2019)
Apar-gomazko liburu honekin etxeko txikienek jolastuz ikasiko dute baserrien inguruan. Leku guztietara eraman ahal izango dute liburu dibertigarri hau.