Zooko animaliak (Urrats txikiak (Ballon), 2019)
Azal marratua dut eta orro ikaragarriak egiten ditut. Ireki liburuaren azalak nor naizen jakiteko! Soinudun liburu honekin haurrek zoologikoko animaliak ezagutuko dituzte. Liburuaren azal bat irekitzen duten bakoitzean, ezkutuan dagoen animaliaren soinua entzungo dute. Benetan dibertigarria!