Ovimamiak eta papaguaraiak - Iglesias, Gracia; Rosique, Susana (Bilbo : Mezulari, 2020)
Ovimamiak eta papaguaraiak auzokideak dira, baina troka erraldoi batek eta pentsamolde desberdinek banantzen dituzte... Horren handiak ote dira benetan desberdintasun horiek?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Kultura-aniztasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak