Ovimamiak eta papaguaraiak / [testua] Gracia Iglesias ; [ilustrazioak] Susana Rosique - Iglesias, Gracia (Mezulari, 2020)
Ovimamiak eta papaguaraiak auzokideak dira, baina troka erraldoi batek eta pentsamolde desberdinek banantzen dituzte... Horren handiak ote dira benetan desberdintasun horiek?