Lerro-lerro - Tamarkin, Annette; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Altxa leihatilak, eta aurkitu zuhaitzean ezkutatu den txoria, oiloaren hegoaren azpian gordetako txita, eta sagarraren hostoaren atzeko marigorringoa. Akordeoi baten moduan zabaltzen den ipuin honek ezusteko ugari gordetzen ditu barruan... Bi aldeetatik, gainera!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura