Hartzeme - Alonso, José Ramón; Cobo, Lucía; Allende Sopelana, Iker ([S.l.] : Narval, 2018)
Hartzeme bakarrik dago eta udazkeneko azken egun epelak fruta jateko aprobetxatzen ditu. Neguko haize hotza gogoko ez duenez, hartzulora doa gordetzera eta lo eta lo egitera. Udaberria heltzen denean, Hartzemek badu norekin egon.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Osa
Keywords: Urtaroak; Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak