Zu bai maitagarri! - Hong, Jess; Unamuno, Mario (Bartzelona : Bellaterra, 2018)
"Zu bai maitagarri!" liburuko ispiluan guztiok islatzen gara, bertan guztiok dugu lekua. Garen modukoak garela, guztiok gara maitagarri. Baietz zu ere liburuko norbaitekin identifikatu, maitagarri hori?
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Balio-hezkuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura