Zu bai maitagarri! / Jess Hong ; [itzulpena, Mario Unamuno] - Hong, Jess (Bellaterra, 2018)
"Zu bai maitagarri!" liburuko ispiluan guztiok islatzen gara, bertan guztiok dugu lekua. Garen modukoak garela, guztiok gara maitagarri. Baietz zu ere liburuko norbaitekin identifikatu, maitagarri hori?