Lulu lehendakari! / Daniel Picouly ; [ilustratzailea] Fréderic Pillot ; [izultzailea, Xabier Kerexeta Erro] - Picouly, Daniel (Lulu (Banaka Media), 2011)
Alferrutsek izan nahi du basoko animalien hurrengo lehendakaria. Baina Luluren lagunak ez daude ados., eta dortoka txikiari eskatu diote haien hautagaia izan dadila... Alferruts eta Luluren artean, zeinek irabaziko ditu hauteskundeak?