Ados! / Danel Ibisate [testua] ; Araiz Mesanza [ilustrazioak] - Ibisate, Danel (Denonartean, 2018)
Gogoa eta gosea antzekoak badira ere, ez dira guztiz berdinak. Gogoa norberaren buruaren barruan bizi da. Gosea, ordea, norberaren sabelaren barruan! Baina batzuetan elkarrekin entzuten ditugu eta nahastu egiten dira.