Handitu eta - Beau, Sandrine; Gouny, Nicolas; Zubeldia, Nahia (Baiona : Elkar, 2018)
Handitu eta, badakizu zer izan nahi dudan?...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Irudimena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak