Ilartxoren bidaia handia - Calì, Davide; Iñurrieta, Uxoa; Mourrain, Sébastien ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Ilartxok aldaketa beharra du, eta hegazkin bat eraiki du munduan zehar bidaiatzeko. Batzuetan, ordea, ez dago oso urrutira joan beharrik, bidaia handi bat egiteko.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Le grand voyage de Petit Pois
Keywords: Abenturak; Bidaiak; Pertsonaia ñimiñoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak