Ilartxoren bidaia handia / [testua] Davide Cali ; [marrazkiak] Sébastien Mourrain ; [itzultzailea, Uxoa Iñurrieta] - Calì, Davide (Ibaizabal, 2018)
Ilartxok aldaketa beharra du, eta hegazkin bat eraiki du munduan zehar bidaiatzeko. Batzuetan, ordea, ez dago oso urrutira joan beharrik, bidaia handi bat egiteko.