Jim Botoi eta Lukas tren gidaria txangoan doaz - Dölling, Beate; Ende, Michael (1929-1995); Tripp, F. J.; Weber, Mathias (Irun : Alberdania, 2017)
Jim Botoi eta Lukas tren gidaria adiskide minak dira. Egun ederra atera da, eta txangoa eingo dute Lummerlanden barrena, Emma lokomotorrarekin batera. Zeer andreak ogitarteko pare bat prestatu dizkie, eta hor doaz, poz-pozik... Michael Ende idazlearen mundua marrazki eta hitz ederrez kontatua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Trenak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura