Jim Botoi eta Lukas tren gidaria txangoan doaz / Michael Enderen gai baten gainean Beate Dölling-ek kontatua ; Mathias Weber-en ilustrazioak ; F.J. Tripp-en jatorrizkoen arabera - Dölling, Beate (Jim Botoi (Alberdania), 2017)
Jim Botoi eta Lukas tren gidaria adiskide minak dira. Egun ederra atera da, eta txangoa eingo dute Lummerlanden barrena, Emma lokomotorrarekin batera. Zeer andreak ogitarteko pare bat prestatu dizkie, eta hor doaz, poz-pozik... Michael Ende idazlearen mundua marrazki eta hitz ederrez kontatua.