Pixontziaren kontzertua - Genechten, Guido Van; De Groof, Jorgo; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Hona hemen pixontziaren soinuekin egindako lehen orkestra. Bai, ondo entzun duzu: pixontziaren soinuak! Liburu hau irakurtzeko belarriak ireki beharko dituzu (eta sudurra itxi!). Pixontzia erabili bitartean liburu zoragarri honekin gozatzeko aukera izango duzu. Benetako musikarekin!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ipuin eskatologikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Musika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura